Een schone omgeving!?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met mensen die veel passie hebben voor hun vak. ‘Nee’ zeggen komt bij ons niet voor, wij denken namelijk graag met onze klanten mee.
Voor iedere klus vinden wij een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Onze glazenwassers zijn gecertificeerd, hebben liefde voor het vak en werken uitsluitend in representatieve bedrijfskleding.glasbewassing met de hand

Met de hand

Het lappen van de binnenzijde van uw kantoor- of bedrijfspand doen wij altijd met de hand. In sommige gevallen wordt de glasbewassing ook aan de buitenzijde de hand gedaan.

Offerte aanvragen


glasbewassing met osmosesysteem

Met osmosesysteem

Met dit unieke systeem kunnen wij tot maximaal 12 meter hoogte uw ramen lappen.

Wij gebruiken hierbij osmosewater. Dit water zorgt ervoor dat de ramen niet gedroogd hoeven te worden, maar streeploos en glanzend opdrogen.

Offerte aanvragen


glasbewassing met gevelinstallatie

Met gevelinstallatie

Bij ramen die hoger geplaatst zijn dan 12 meter, waardoor het gebruik van een osmosesysteem niet mogelijk is, gebruiken wij een hoogwerker of een aanwezige voorziening. Wanneer wij op deze hoogte werken, zorgen wij altijd voor persoonlijke beschermingsmiddelen voor de glazenwassers.

Offerte aanvragenVloeronderhoud

Wij onderhouden verschillende vloeren. Uw vloer wordt gereinigd, in de was of in de lak gezet. Wij zijn gespecialiseerd in plavuizen vloeren, Linoleum, houten vloeren, tapijt, inloopmatten en betonvloeren. Denkt u dat uw vloer het niet meer waard is? Wij komen graag langs om advies te geven.

Offerte aanvragen

vloeronderhoud

Hulp in de huishouding

Met onze vakkennis helpen wij u graag met het huishouden. Heeft u een drukke baan of kunt u de zware taken in de huishouding niet meer zelf doen? Wij staan graag voor u klaar. Welke taken kunnen wij verrichten: Stofzuigen, afwassen, ramen lappen, afstoffen van uw meubels zowel droog als nat, dweilen, bedden opmaken, wassen, de was opvouwen en strijken. Mocht u bij ons een aanvraag doen voor hulp in de huishouding , dan vindt er eerst een persoonlijk gesprek met u plaats om te kijken waar de behoeften liggen. Daarna gaan wij kijken welke medewerk(st)er het beste bij u past.

Meer informatie Offerte aanvragen

Hulp in de huishouding

Markiezen & zonwering reinigen

Markiezen en zonwering zijn van toegevoegde waarde voor uw bedrijfspand. Door regen, algen en mos worden ze in de loop van de jaren flink vervuild. Wat kunnen wij voor u doen? - Verwijderen van losse vervuiling - Het doek behandelen met shampoo - Het doek aan twee kanten schoonspuiten onder speciale druk - Drogen van het doek - Het hoogwaardig impregneren van het doek met een hiervoor een speciaal samengesteld middel

Offerte aanvragen

Markiezen & zonwering reinigen

Zonnepanelen reinigen

Het reinigen van zonnepanelen zorgt ervoor dat u meer energie uit uw zonnepanelen haalt. Het juiste onderhoud zorgt voor optimaal rendement en de levensduur van uw zonnepanelen worden hiermee verlengd. Wij adviseren om uw zonnepanelen twee maal per jaar te laten reinigen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen reinigen

Levering van sanitaire producten

Als schoonmaakdienstverlener zorgen wij natuurlijk voor professionele schoonmaakproducten en helpen wij u graag met de inrichting van de sanitaire ruimtes.

U kunt denken aan dispensers, handdoekjes, handzeep, afvalemmers, toiletpapier en dameshygiëneboxen. Ook het voorraadbeheer van deze gebruiksartikelen houden wij voor u bij.Milieubewust

Schoonmaakbedrijf Beets is bewust met het milieu bezig. Wij bieden onze klanten daardoor de mogelijkheid om met groene schoonmaakproducten uw bedrijf of huis te laten reinigen.

Twijfelt u aan de kwaliteit van deze producten? Wij willen u graag demonstreren dat het werken met biologische producten hetzelfde resultaat heeft.