Een schone omgeving!?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met mensen die veel passie hebben voor hun vak. ‘Nee’ zeggen komt bij ons niet voor, wij denken namelijk graag met onze klanten mee.
Voor iedere klus vinden wij een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Huishoudelijke Hulp (WMO)

Schoonmaakbedrijf Beets B.V. is een jonge enthousiaste onderneming die al vele jaren ervaring heeft in de schoonmaak en glazenwasserij. Wij zijn ons er van bewust dat niets zo fijn is als een schone leefomgeving.

Heeft u hulp nodig in de huishouding? Zodat u plezierig en zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen?
Dan neemt Schoonmaakbedrijf Beets graag de zorgen voor u uit handen.


Wat kunnen wij u bieden?

Als u vanwege uw leeftijd, of omdat u herstellende bent van een operatie of ziekte, hulp nodig heeft bij de huishoudelijke taken, kunt u een beroep doen op de huishoudelijke hulp van Schoonmaakbedrijf Beets.

Bij ons zijn er geen wachtlijsten waardoor wij u direct huishoudelijke hulp kunnen bieden. Wij bieden hulp in de huishouding die aansluit op uw wensen en behoeften.

Stofzuigen, dweilen, afstoffen, afwassen, bedden opmaken, boodschappen doen, ramen lappen, schoonmaken van de sanitaire voorzieningen zijn bijvoorbeeld taken waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Onze hulp kan variëren van een paar uur per week tot volledige ondersteuning.

Onze kenmerken

 • Vaste zorgcoördinator
 • Persoonlijke hulp die bij u past
 • Professionele en ervaren schoonmaakmedewerkers
 • Geen wachtlijsten


Het werkgebied

In de volgende gemeentes zijn wij actief:

 • Edam-Volendam
 • Wormerland
 • Zaanstad
 • Landsmeer
 • Waterland
 • Oostzaan
 • Beemster
 • Purmerend
Ondersteuning vanuit de gemeente (WMO)

Wanneer u zelf een deel of het hele huishouden niet meer kan doen kunt u in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit de gemeente (WMO). Voor deze ondersteuning betaald u een eigen bijdrage. Indien u een laag inkomen heeft, dan kunt u in bepaalde gevallen een vergoeding krijgen voor de eigen bijdrage.

Via uw gemeente kunt u een indicatie aanvragen voor deze ondersteuning, hierbij zal gekeken worden naar wat u zelf nog kunt doen en de hulp die uw gezinsleden/huisgenoten u kunnen bieden. Heeft u reeds een indicatie vanuit uw gemeente gekregen? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Dan helpen wij u uiteraard graag!

Wij zullen bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek en zorgen voor een geschikte medewerker die bij u past.Particuliere huishoudelijke hulp

Mocht u niet in aanmerking komen voor een ondersteuning vanuit de gemeente maar wilt u toch hulp in de huishouding?

Dan is er een mogelijkheid om ons particulier inhuren.

De kosten hiervoor worden van te voren met u besproken en zijn door Schoonmaakbedrijf Beets vastgesteld. Onze geschoolde medewerkers staan wekelijks voor u klaar!

Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden zullen wij gebruik maken van uw eigen schoonmaakmiddelen en materialen.Onze medewerkers

Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers staan klaar om u te helpen in de huishouding. Onze hulp en zorg is afgestemd op uw wensen/behoeften. In overleg met de medewerker kunt u zelf een tijdstip bepalen waarop wij langskomen. Naast het bieden van kwaliteit komen wij onze afspraken na en hebben de medewerkers altijd tijd voor een gezellig praatje.

Afspraak maken

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

Onze zorgcoördinator komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf Beets B.V. is een jonge enthousiaste onderneming die al vele jaren ervaring heeft in de schoonmaak en glazenwasserij. Wij zijn ons er van bewust dat niets zo fijn is als een schone woon- en werkplek. Wij nemen de zorgen voor de schoonmaak, glasbewassing en huishoudelijke hulp daarom graag voor u uit handen.

Schoonmaakbedrijf Beets kiest de medewerkers zorgvuldig uit. Onze professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om u te helpen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wij verwelkomen u graag als onze nieuwe klant! Bij Schoonmaakbedrijf Beets vinden wij voor iedere klus een passende oplossing. We denken graag met u mee en ‘Nee’ zeggen komt bij ons niet voor!

Als u meer wilt weten over onze diensten,
schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.


Martijn Beets,
Directeur
Schoonmaakbedrijf Beets B.V.